søndag den 19. marts 2017

Dagene i Vegas og LA

Så fik jeg endelig skrevet mit indlæg om dagene først i Las Vegas og derefter i Los Angeles.


Torsdag:
Torsdag d. 23. Februar tog jeg sent aften flyet fra Anchorage til Las Vegas, i Nevada. De kommende dage havde jeg nemlig valgt at tage en weekend klasse med den danske au pair Karina, som jeg også tog en klasse med tilbage i Oktober måned i Chicago.

Fredag:
Jeg landede i Las Vegas lufthavn fredag morgen ved 5.30 tiden. Jeg var godt smadret efter ikke den bedste nattesøvn i flyet, men jeg havde ikke tid til at være træt. Jeg skyndte mig ud af lufthavnen og fandt den nærmeste taxa. Jeg blev kørt til et kæmpe hotel, hvor jeg havde booket at jeg skulle blive hentet ved. Jeg havde nogle uger forinden, nemlig booket en helikopter tur over Grand Canyon og jeg ville udnytte tiden så godt som muligt, så lidt stres var der.

7.30 samme morgen fløj jeg så over Grand Canyon. Det var utrolig smuk en oplevelse, og selvom jeg faktisk faldt i søvn de sidste 10 min ud af de 2 timers flyvning var det det hele værd.
(Du kan rulle ned under denne tekst og se nogle billeder derfra)

Efter flyvningen blev jeg kørt tilbage på det hotel jeg blev hentet på og jeg gik derefter hen til mit hotel. Her ventede Karina, som lige var landet. Vi checkede ind på vores værelse og havde derefter resten af dagen for os selv indtil klokken 19 hvor vores første lektion begyndte.

Vi gik hen og tog en tur i noget der hed High Roller, som var et kæmpe hjul, som tog os langt op, hvor vi kunne se ud over hele Las Vegas, utroligt smukt.

Derefter gik vi bare rundt på The Strip og oplevede alle Las Vegas seværdigheder, lige fra de mange kæmpe casinoer til de mange sjove butikker og bygninger.

Klokken var ved at være 4 og vi havde nu 3 timer indtil vores første time begyndte. Vi besluttede grundet mangel på søvn, at tage en kort lur, så vi var friske til timen. Men.... min alarm ringede aldrig, så heldigvis da klokken var lidt over otte, vågnede Karina og fik os i en fart ned og undskyldte. Vildt pinligt, men lærerne virkede ikke rigtig sure, så vi var heldige.

Vi var derfor i skole kun 2 timer den aften, hvor vi lavede alle mulige forskellige lege omkring os selv og de andre 50 au pair som var med.

Efter timerne tog vi kort ned og spiste noget aftensmad og gik derefter i seng.

Lørdag:
Denne dag var vi i skole fra 8-15 ca. og derefter gik vi alle ud og skulle tage nogle bestemte billeder, som en del af en lektie til næste dag. Det gjorde, at vi havde en hel aften igen til at opleve Las Vegas, så det var mega fedt.

Om aftenen var der blevet arrangeret en party bus, som 40 ud af de 50 au pairs havde sagt ja til, og det havde vi selvfølgelig også. Den hentede os ved vores hotel og så kørte vi ellers til Las Vegas Welcome Sign, det flotte springvand Bellagio og nogle andre steder. Denne aften var enorm sjov, grundet ret meget alkohol og utrolig godt selvskab.

Søndag:
At vågne op med tømmermænd var ikke det fedeste, men heldigvis vidste vi at vi kun skulle i skole i 4 timer også var vi færdige med weekend klassen. Vi lavede nogle forskellige rollespil og andet sjovt, så det hele var fint nok. Derefter fik vi vores bevis og vi tjekkede ud af vores hotel værelse.

Karina og jeg havde nu hele dagen indtil midnat til at opleve Las Vegas, inden vi om natten skulle have en bus til Los Angeles.

Vi gik derfor rundt og så resten af hvad vi gerne ville opleve i Las Vegas og var blandt andet oppe i Stratosphere, som er et kæmpe tårn, hvor de har en enorm flot udsigtpost helt øverst.

Da klokken var 21 var vi begge helt færdige. Vi var ret trætte grundet tømmermænd, for lidt søvn og vandring hele dagen, så vi tog tilbage på vores hotel, hvor vi havde fået opbevaret vores bagage og ventede der indtil vi skulle videre.

Her er nogle af de mange billeder jeg tog i Las Vegas:




















































































































































Mandag:
Ved midnat start mandag tog vi en MegaBus til Los Angeles. Det tog ca. 6 timer i bus og det var en laaang bus tur. Jeg havde håbet på vi kunne sove nogenlunde i bussen, men den var fuldt booket og ja så kørte chaufføren som en sindsyg.

Klokken 6 om morgenen ankom vi så til Los Angeles. Vi tog en uber til vores hostel, men det tog lidt længere tid end vi havde regnet med grundet den absurde trafik der var. Vores hostel lå helt centralt i Hollywood, lige overfor havde de holdt Oscars dagen før, så det hele var afspærret.

Fra vores hostel tog vi ned downtown først så Cathedral of Our Lady of the Angels og derefter Walt Disney Concert Hall.  Efter der tog vi videre til 
Beverly Center og fik shoppet lidt, inden vi tog ned på Rodeo Drive og drømte os til alle de dyre 
mærkevarer. Da vi havde kigget lidt i Beverly Hills kvarteret tog vi til Venice Beach. 

Venice Beach vil jeg nok mest beskrive som et hippie kvarter, mega fedt. Og udsigten ud over havet fra 
stranden var utrolig smuk. 
Vi gik fra Venice Beach op til Santa Monica Pier. Her spiste vi aftensmad og var godt trætte efter en lang 
dag med mange nye indtryk og oplevelser. Derfor tog vi en uber tilbage til vores hostel, hvor vi ville sove 
en lur, som igen blev til lidt længere end vi havde planlagt, så her lå vi indtil næste morgen.

Tirsdag: 
Vi fik spist noget morgenmad på vores hostel og tjekket ud. Derefter stod den ellers på den berømte Walk 
of Fame gade. Her brugte vi et par timer, hvor vi tog billeder af alle stjernerne. 
Efter frokost tog vi en uber til lufthavnen, hvor Karina og jeg sagde farvel til hinanden og jeg fløj tilbage 
til Anchorage og Karina tilbage til Murtle Beach.


Dagene har været så fantastiske både i Las Vegas og i Los Angeles. Vi havde lavet en lang liste med ting 
vi gerne ville opleve før vi tog afsted, og hver en ting fik vi set, så det var super. Men må nok også erkende 
at vi har haft et lidt stramt program for at se det hele. 


Her er lidt af de billeder jeg tog fra LA:
































































































Ingen kommentarer:

Send en kommentar